Can Puntes

Últimament no parem el cul quiet un sol cap de setmana, eh nanos? Ahir, dia 7, va ser l'aniversari de la nostra amiga Marian i, cóm no?, ho havíem de celebrar "a lo grande". Can Puntes, aprop de Gironella, va ser l'escenari escollit per l'homenatjada per compartir amb els seus amics aquest dia tan especial. Bé, "aquests"... Hem passat tot el cap de setmana, des del divendres, a aquesta acollidora masia. El lloc ha estat fantàstic. Tot l'encant d'un entorn rural i les comoditats més "urbanites": vitroceràmica, calefacció, TV a quasi totes les estances, sales de jocs, banys per doquier... Tot adornat amb estris i utensilis antics segurament adquirits al rastre... De poble, no ho sé, però de tontos no en tenen un pél, aquesta gent...

L'equipament que hem aportat ha estat al nivell de la ocasió. Amb l'ordinador i el Marshall vam muntar una festa el dissabte nit que no se la saltava un galgo. Vamos, res que envejar a qualsevol sala de festes: Llums psicodèliques, música a tota castanya, beguda, menjar, projector de video... Aqui quan fem les coses, les fem bé. La resta, el previsible quan et tanques a una casa 3 dies amb gent com aquesta... Ludopatia en el seu estat més pur... Tan se val si era el Trivial, el Póker, el Ping-Pong, el billar, el UNO o el diccionari... La qüestió era veure de quina manera podíem apostar pasta i pulir a la resta. Com altres cops, ha quedat demostrat que la capacitat intelectual és inversament proporcional a la sort en el joc... què hi farem.

Dissabte a la nit, per fí després de tantes setmanes d'insomni, trucades, mails, presses i contratemps, vam fer entrega a la Marian del calendari personalitzat, tot i que no vam aconseguir fer-la plorar... Haurem d'esmerar-nos el proper cop. El que possiblement si que plori (de riure) seras tu quan vegis aquesta petita sorpresa que t'he preparat. Reconeixes els participants?... Sí! El Sr. Hueso i el Sr. Regales executant la seva famosa coreografia! No oblideu encendre els altaveus... En exclusiva pels televidents d'obokaman.com des de Can Puntes TV!

Aniversari Marian - Can Puntes

Retencions

Can Puntes

Cavalls al prat

Des de l'habitació

Can Puntes Team

Can Puntes Team II

Descans Matinal

Dinar de Germanor

Les amigues de la facu!

Els cuiners

Ni pimpinela....

Debat

Explorant els voltants

Silvia al gronxador

Llums de tardor

Albin el Gran

La competició comença

Rentant plats

La sobretaula

Atents al partit

Què em voleu fer??

Sorpresa!!!

Vaja un regal...

Festa a l'habitació!

I si demanés la lluna?

Un partidet...

...i cap a casa carregats!

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman