Cap de setmana KPS

Portàvem ja alguns mesos amb els preparatius per aquest cap de setmana. Un parell de dies de desconnexió urbana i convivència rural a la casa dels meus pares a Castelló, amb la música com a fil conductor, van ser la manera escollida per provar de posar-nos les piles amb les cançons noves i endreçar una mica les idees. Hem incorporat noves cançons al repertori i hem recuperat alguns dels antics temes dels primers anys KPS, així que calia que fessim una sentada tots junts per escoltar-les, comentar-les, assajar-les... Molt difícil de fer en els assajos-llampec que fem a La Capsa.

Durant els darrers dies era palpable als mails que hem intercanviat el nerviosisme i les ganes acumulades entorn aquest "stage" musical. Com no cabia d'una altra manera, el recés espiritual-lúdico-creatiu ha estat un éxit. I no només per la part estrictament musical, ja que al cap i a la fi només hem pogut fer el "Torna Aviat" i "La Palmera", apart d'escoltar les noves del Xavi i el Ferran, i posar a prova el nou teclat Trition de l'Hèctor. La cosa és que crec que tots necessitàvem aquest intensiu de veuren's i compartir 48 hores seguides els uns dels altres. El ritme que portem al dia a dia és molt intens, i les hores que dediquem al grup no són gaires, el que fa que alguns de nosaltres ens veiem per poca cosa més que per tocar, i això s'acaba notant. És per això pel que crec que ens feia falta aquest intensiu de riures, de pòckers, d'acudits dolents, de recordar batallitas, d'aguantar els pets de l'Esteve (no ha estat a l'alçada d'altres cops, tot sigui dit), de fer els tronquitos, de fumar uns canutos, de criticar els oblits del Ruben... Un Gran Hermano sense càmeres, vaja. La idea ha funcionat.

Ara només queda mantindre les ganes que hem agafat aquests dies i traduïr-les en idees i esforç al buc. El concert que ens han proposat a Garrovillas al Maig pot ser molt divertit i hem d'estar a l'alçada. Fins i tot vam parlar de mirar de buscar algun concert abans per calentar, així que la maquinaria pesada de Kompotser es posa en marxa i tira endevant. Propera parada diumenge a La Capsa. Per cert, la nova cançó del Xavi sobre el Prat, "Cel de Vidre" té moltes possibilitats. A veure si demà tinc un moment i la penjo perquè puguis escoltar-la. Mentres tant, et deixo amb les poques fotos que vaig fer aquests dies. Pots veure un reportatge més extens a la web del Ruben (https://www.neburx.com).

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman