Catosfera: Associacions i xarxes de blocs

Catosfera, per PacoR Havent dinat, estic de nou a la sala de conferències (aquest cop he mirat d'arribar ben aviat per no quedar-me fora!). De 16h a 17h hi haurà una taula sobre associacions i xarxes de blocs.

A la taula hi tenim en Joan Ramon Bernabé, de Vallesfera, Núria Masdeu, de Blocs Terrassencs, Daniel Gil de Blocs ebrencs, Ismael Miñano de xarxabloc i en Josep Mª Comas de Xarxa Santboiana

Ara mateix acava de presentar en Ismael, parlant de xarxabloc, la primera -i única?- xarxa de blocs temàtics en català. La vaig conèixer arrel de les jornades, i m'interessava conèixer com s'havien planteat de rentabilitzar els continguts: la principal font d'ingressos a les xarxes temàtiques és la publicitat contextual, i tot i que ja existeix Google Adsense en català, desconec si ja hi ha una bona base d'anunciants en temàtiques variades. En qualsevol cas, ara que en parla, i torno a revisar el seu bloc corporatiu, no veig per enlloc que digui que es tracta d'una xarxa comercial. Xarxablocs no és doncs una xarxa comercial, sino una xarxa de difusió de continguts sense ànim de lucre? A veure si li puc preguntar... 

Si us interessa, podeu anar seguint el que passa a Catosfera a través del seu propi Twitter, o seguint els continguts amb les etiquetes "catosfera" i "granollers" a Technorati.

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman