Cloenda de Festes

Tard o d'hora tot s'acaba. Son les 00:25 i per tant oficialment 30 de Setembre. Donem per conclosa, doncs, la Festa Major del Prat. Amb uns focs d'artifici força humils, val a dir-ho, el Prat ha acomiadat aquesta nit l'edició d'aquest any. Hem estat tots al terrat veient-los i treien unes fotos. El Piromusical de l'altre dia... allò si que van ser focs articials!!!! ;DD Ejem!... Fora del Correfoc i els dos concerts, la veritat és que s'ha diferenciat ben poc, pel que fa a mi, d'un cap de setmana normal i corrent. Bé, un cap de setmana de 4 díes.

Lluny queden aquelles Festes, anys enrera, quan els avis i els oncles et donaven 2000 peles per anar a la Fira i pujar un parell de cops al Martell, la Tagada Bosch o al Skylab i unes quantes vegades als autos de xoc. Després et passaves la resta de la tarda passejant per allà, rient amb els tomboleros i els seus "Que alegria, que alboroto! Oooooootro perrrrrrito piloto!", menjant núvols dolços i pomes de sucre... Ara ja no és tan divertit, les atraccions són força més cares, i passes més estona pendent que no et voli la cartera que del tombolero. Però bé, els temps canvien...

Demà torno a la feina, a la tarda com tots els dimarts. Això si, crec que tindré força més feina al matí que no pas a la tarda... Serà un miracle si puc acabar tot el que tinc pendent! Millor aniré a dormir d'hora per poder matinar, així que bona nit tinguis, i tapa't!

Focs Artificials de Cloenda

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman