El Darrer Regal d'Aniversari

Quina il·lusió! Ahir, just arribar a casa després d'un cap de setmana fantàstic a Castelló per celebrar el meu aniversari, al que penso dedicar un post en breu, em vaig trobar a l'escriptori un misteriós sobre de l'Ajuntament de Barcelona. "Mite'ls que macos, segur que m'escriuren per felicitar-me l'aniversari", vaig pensar. En certa manera, si, allò venia a ser una sorpresa. Crec que algú els va informar de la meva passió per la fotografía i l'estima que tinc pel meu encantador cotxe, el Fluky, per què me'n van remetre una foto! Una foto curiosa, en blanc i negre, un aspecte deteriorat, i una sèrie de números, informació inintel·ligible, a la part superior, així que vaig decidir llegir la dedicatòria que omplia la resta de la carta.

No sé ben bé què pretenen, la veritat. La foto és tot un detall, però siguem francs, la qualitat deixa força que desitjar. I ara vé l'estrany: em volen cobrar el revelat! Si noi, si, el que sents. 120€ que costa tu! Vaja negoci: Felicites l'aniversari i cobres el regal a la gent. Espero que no ho facin amb la resta de ciutadans, perquè s'han de treure una pasta gansa al llarg de l'any. Provaré de parlar amb ells o retornar-los la foto (ara ja me n'he fet una còpia) a veure si hi ha manera de solucionar-ho. Quina barra, tu!

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman