Esquí a la Molina - 1

Fa un parell de setmanes vam fer les nostres primeres 'mini-vacances'. Tres dies a l'estació d'esquí de la Molina, aprop de Puigcerdà. Ens van servir per desconnectar una mica de la ciutat, la feina, la familia, i poder concentrar-nos una mica més l'un en l'altre. I ens feia més falta que no em pensava. Si, ja: un cop aqui, trobes que tot segueix igual i trigues ben poc a tornar a agafar el fil i estressar-te de nou, però al menys has buidat el got i ja calen més gotes per colmar-lo.

Jo em vaig treure el 'gusanillo'i la Silvia va poder comprovar que encara recordava el què havia aprés l'any passat. Això és com anar amb bici, ja sabeu. Tot va anar força tranquil, tret d'algun incident amb el Fluky, que darrerament no em dóna més que disgustos. Pel que sembla, durant el viatge d'anada es va punxar una roda i no ens vam adonar fins el segon dia (com només agafàvem el cotxe per anar de l'Hotel a les pistes...). Però vaja, res que una trucada al RACC i 30€ no puguin solucionar.

Només vam esquiar dos dels tres dies que hi vam estar. No volíem agafar caravana a la tornada, així que el darrer dia el vam dedicar a passejar una mica i fer fotos. Vam descobrir un petit poble que hi havia al costat d'Alp anomenat Das, on vam passar la última hora abans de tornar a Barcelona.

Realment és un luxe poder escapar-se entre setmana a la neu, i evitar així les aglomeracións i les cues als telecadires, al lloguer, als forfaits, embussos a les carreteres... El cap de setmana següent no tindriem tanta sort...


Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman