George W. Bush amb les noves tecnologies

Ja, el títol pot portar a confusió. No es tracta d'un punt a destacar dins del programa electoral (si, es veu que tambè en tenen d'aquestes coses, tu!) del candidat republicà _de fet, poca cosa hi ha a destacar fora de l'apartat destinat a la salvaguarda i la seguretat nacional_. Del que es tracta és de com d'amic n'és el Sr. Bush de les técniques de manipulació de la informació, ja sigui en notícies, fotos o vídeos. El darrer embolic se l'ha buscat gràcies a la manipulació d'un dels videos de campanya on apareixen un grup de militars ben seriosos i atents al discurs del Sr. Bush. Més que per l'abast d'aquesta manipulació o la mala fe que hi pugui haver, crec que el que cal destacar-ne és la poca delicadesa de les persones que l'han portat a terme. Posats a omplir la foto amb gent de pega, podien haver cuidat una mica més el detall i agafar soldats saltejats, no clonar els mateixos uns al costat dels altres, que canten com una almeja. Què divertits són aquests americans, sobretot en època electoral. Podrien celebrar eleccions cada any i fer gires internacionals amb l'espectacle.

Per cert, els que proveu d'entrar a la web oficial del Sr. Bush, a https://www.georgewbush.com/, us trobareu amb un error de permisos d'accés. Correcte: han vetat la entrada a la web des de fora dels EEUU, des de fa uns dies. Tot i semblar una menudesa, crec que reflexa fidelment la política exterior d'aquest personatge i del seu equip. Si teniu curiositat per saber què hi diu, heu de saber que la podeu visitar fent ús d'algun proxy per navegació anónima, com The Cloak. Només faré un petit extracte de la intro a la secció que abans comentava: la de "Safety and Security" .

«[On Septembre 11th 2001], this nation show the face of a new enemy.
We discovered that there is no safety behind vast oceans.
For our own safety, we resolve to take the battle to the enemy.»
President George W. Bush

Via Caspa.tv

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman