Goo Goo Dolls

El cap de setmana a Castelló em va portar a recordar un grup magnífic que feia temps que no seguia, els Goo Goo Dolls. Veureu que la web no els fa justícia (algú els hauria de parlar d'usabilitat. Has de ser un tio pacient per recòrrer totes les opcions del menú superior) , però com a músics son la reòstia, us ho asseguro. Fan un rock durillo d'aquest americà que ja quasi no s'escolta. O al menys això feien fins el que recordo. Potser alguns els recordareu per la banda sonora de "Twister" amb el seu Long Way Down _el videoclip era fantàstic_.

Doncs la Cris i l'Albert em van preguntar si els coneixia, i en dir-los que si es van sorprendre, afegint que només sabien d'altres 3 persones que n'haguèssin sentit a parlar. És una pena. Així doncs, ficaré el meu granet de sorra per despertar-vos el "gusanillo" i que busqueu altres meravelles d'aquesta gent. Per anar obrint boca, us penjo aquí Slide, una de les meves preferides. Altres recomanacions: Iris, Name, Long Way Down, Broadway, Naked, Dizzy...

Slide - Goo Goo Dolls

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman