Google ofereix mail gratuit!

Increíble! Pel que sembla la gent de Google va més enllà en la seva intenció d'oferir serveis globals de recerca i organització de la informació a internet i, entenent que el correu electrònic és una de les eines de transmissió d'informació més potents i difoses que hi ha a l'actualitat, es planteja d'oferir correu gratuït amb una capacitat de _atenció!_ 1 GIGABYTE! El nou servei s'anomena Gmail, i es troba en fase beta. Podria començar a funcionar a partir del dia 8 d'abril. En podeu trobar més informació aqui.

Què et sembla? Creus que podran mantenir les seves promeses inicials? 1 Gb d'espai gratuit, sense publicitat... uhm... fins ara sembla que arrasen amb aquells projectes que es plantejent, a veure com els surt amb això. Es ficaran el correu gratuït a la butxaca? Què faran ara Hotmail o Yahoo? Vaja... estos no se andan con chiquitas. :D

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman