Kompotser! a la platja

Què ràpid passen les coses bones... Finalment el concert de la platja va sortir força millor del que tots esperàvem... perquè, reconeguem-ho, cap de nosaltres havia depositat moltes esperances en el concert. Portàvem la desconfiança en silenci... o no, chatines? ;) Molt millor per la quantitat de gent que es va arreplegar al lloc assenyalat, portats pel bon temps i l'ambient festiu que es respira a la platja aquests primers dies de calor, amb els nous xiringuitos. I molt millor perquè, tot i els problemes tècnics inicials, els amplis desapareguts, els tècnics que no acababen de trobar el botó de "connectar guitarra al monitor de l'Albert" i l'absència inesperada d'alguna personeta, la cosa va sonar bé. Tot just ahir recollía la opinió d'un espectador: "Ara ja t'ho puc dir amb sinceritat: l'any passat per Sant Joan vaig pensar que no sonàveu gaire bé en directe, però ahir a la nit a la platja em vau sorprendre..."

Vam acompanyar els nous temes amb clàssics KPS com Perduts a l'Univers, o l'incombustible Perdent el Nord (al video), i amb una sèrie de versions que ens van donar molt bon resultat a Garrovillas. Aquest cop la gent no estava tant "animada", però tambè és veritat que l'entorn es prestava a tirar-se pel terra i mirar el cel, les estrelles i el mar mentre sonava la música. Espero veure't entre el públic el proper cop, eh?

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of @Uvinum, founder of @Obolog. Father of @soclajulia & @soclabril . I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://albert.garcia.gibert.es