Kompotser! a la platja

Què ràpid passen les coses bones... Finalment el concert de la platja va sortir força millor del que tots esperàvem... perquè, reconeguem-ho, cap de nosaltres havia depositat moltes esperances en el concert. Portàvem la desconfiança en silenci... o no, chatines? ;) Molt millor per la quantitat de gent que es va arreplegar al lloc assenyalat, portats pel bon temps i l'ambient festiu que es respira a la platja aquests primers dies de calor, amb els nous xiringuitos. I molt millor perquè, tot i els problemes tècnics inicials, els amplis desapareguts, els tècnics que no acababen de trobar el botó de "connectar guitarra al monitor de l'Albert" i l'absència inesperada d'alguna personeta, la cosa va sonar bé. Tot just ahir recollía la opinió d'un espectador: "Ara ja t'ho puc dir amb sinceritat: l'any passat per Sant Joan vaig pensar que no sonàveu gaire bé en directe, però ahir a la nit a la platja em vau sorprendre..."

Vam acompanyar els nous temes amb clàssics KPS com Perduts a l'Univers, o l'incombustible Perdent el Nord (al video), i amb una sèrie de versions que ens van donar molt bon resultat a Garrovillas. Aquest cop la gent no estava tant "animada", però tambè és veritat que l'entorn es prestava a tirar-se pel terra i mirar el cel, les estrelles i el mar mentre sonava la música. Espero veure't entre el públic el proper cop, eh?

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman