Música Open Source

Llicència copyleft aplicada a l'àmbit musical? Doncs sí, és possible i ja hi ha qui ho porta a terme. Ara no recordo com he arribat a la seva pàgina, revisant les notícies de bitacoras.com he donat amb una web que parlava d'ells i voilà. laMundial, es diuen, i la seva web: https://www.laMundial.net. Bàsicament, son una banda que aplica a la seva obra la filosofia Open Source.

Que vols escoltar la seva música? Ok, descarrégala gratuitament de la seva web i llestos. Vols utilitzar les bases o les pistes dels originals per fer proves o gravacions? Mentre els ho comuniquis i no tingui fins comercials, només has de demanar-ho. No es tracta d'anar de Carmelitas per la vida tampoc, si et sembla convenient, pots pagar-los el que consideris oportú, o anar a veure'ls en concert i pagar la teva corresponent entrada. M'ha semblat una iniciativa del més collonuda. Si voleu saber més d'aquest grup, feu una ullada a l'article que parla de la entrevista que els van fer al Ciberpais. Un exemple a seguir? Què us sembla, Kompotser?

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman