Música popular

Aquest maleït mal de queixal m'està matant... Setmanes enrera era només algunes nits, però ara ja és quasi a diari, i no tan sols en acabar el dia! ¬¬U A veure si demà al matí després del _ja t'explicaré quan toqui_ puc acostar-me al dentista d'urgències. De mentres, toca tirar milles a base de Nolotil, Saetil i altres porquerides per l'estil...

Ara fa una o dues setmanes vaig veure a prop de l'Estació de Sants unes banderoles que anunciaven un cicle de "música popular", crec que a l'Auditori, amb la interpretació d'obres com Carmina Burana, la 9a Sinfonía de Beethoven, algunes invencions de Bach... Però per més que he buscat, no trobo res per internet. A l'agenda de l'Auditori tan sols apareix, com a event independent, Carmina Burana el 13 de Desembre, i alguns concerts dins del cicle que fan de música de cinema. Potser hagi passat ja o potser no era pas a l'Auditori. Tu en saps res? Ja em diràs... Sigui com sigui, el del 13 no crec que m'el perdi. Ja hi vaig estar, a l'Auditori escoltant algunes obres de Carl Off interpretades per un cor rus, crec que era. Simplement increible, va ser impressionant. Tan emocionant va ser, imagina, que els tios van fer uns bisos! jajaja... a un concert de música clàssica! El director era un catxondo, va estar molt bé.

Parlant de música, us recomano que passeu per la web de l'Andres Lewin, un cantant madrileny que he conegut a través d'un mail que va enviar fa uns dies a obokaman. He estat escoltant el single que té penjat a la web, i la veritat és que, sense ànim de fer la pilota (podria estalviar-me simplement el comentari) m'ha molat moltíssim el que he escoltat. Un estil fresc i unes lletres molt divertides. Fes-me cas i para-hi la orella. Jo per avui ja deixo de menjar-te-la (la orella) i marxo cap a casa que ja he acabat de parlar amb el Martí, m'esperen a sopar i he de parlar amb el caneló :D.

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman