Net.Art a Mataró

El dilluns em vaig assabentar d'una exposició amb molt bona pinta a Mataró. Crec que està englobada en les activitats de la 2a Setmana de les Noves tecnologíes que estan celebrant, en la qual s'enmarcava el Taller de Weblogs al que vaig assistir el dilluns. Es tracta d'una exposició de Net Art, que inauguren demà dia 24 i que estarà oberta al públic fins el dia 7 de desembre. Son prou dies com per què ens poguem escapar a fer-hi una ullada, pot estar interessant. Per més que he rebuscat, no he aconseguit trobar-ne cap tipus d'informació per internet, tan sols alguna ressenya des d'un parell d'agendes culturals independents, i el corresponent apunt des de la web de l'Ajuntament. Les dades de la exposició que he pogut trobar són les següents:

Exposició. Net-Art
Obres en suport virtual
Des del 24/10/03 fins el 07/12/03.
On: Espai fC. Nou, 11 (08301 Mataró)
De dimarts a divendres, de 18 a 21h.

Si n'aconsegueixes cap més informació, hi assisteixes abans que jo o hi participes, t'agrairia que m'en fessis cinc cèntims. Gràcies! Tinc curiositat per saber com s'articula una exposició física d'obres que estan pensades per interactuar i adaptarse al espectador a través de la xarxa. Simples projeccions? Ordinadors per tot arreu? Realitat Virtual? Veurem... Si no n'havies sentit a parlar, pots fer una ullada a aquest llistat de sites que exposen i parlen del Net.Art.

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman