No deixis passar l'ocasió i mulla't

A mida que passen les hores, la quantitat de víctimes i persones afectades pel terrible Tsunami que va arrassar les costes del Sudest Asiàtic augmenta sense parar. Centenars d'ONGs i Administracions Públiques ja han posat en marxa operatius per portar a terme missions d'ajuda humanitària, fins i tot augmentant els recursos i les aportacions que havien previst al principi, donat l'abast soprenent que està evidenciant els pas dels dies. I tu? En què i com pots ajudar en tot això? L'ajuda dels governs està molt bé, però no es pot ni comparar amb el que es pot aconseguir amb la movilització massiva dels ciutadans individuals. Et sona d'alguna cosa la computació distribuida? Si tu, tu, tu, tu, tu... i jo posem un granet de sorra, podem marcar la diferència, t'ho asseguro.

Si no esteu segurs de per on començar, us proposo fer cas de les adreces per fer donacions que es poden trobar a Google, o anar directament a la pàgina de la Creu Roja Espanyola o Intermón Oxfam. Jo per la meva part he fet l'aportació a través de l'enllaç directe que ofereix el BBVA a través de l'accés als comptes online de bbvanet.com. El que costaran els teus cafes de la setmana pot ajudar a salvar vides. És el menys que podem fer des de la comoditat de les nostres llars, abans que qualsevol estímul publicitari tele-dirigit ens retorni d'aqui uns dies al nostre estat natural, insensible y alié al que passa mes enllà de les fronteres del "món desenvolupat".

 

 

 

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman