Nova versió d'Obokaman!

Bé: no estic mort ni estic de parranda, simplement una mica atabalat de feina, per variar... Però puc prometre i prometo, visitant assidu d'obokaman (m'estic referint al Weso, a la Marian i a mi, òbviament) que tota aquesta deixadesa té el seu motiu, i la teva constància tindrà una merescuda recompensa. Obokaman.com com el coneixeu s'apropa al seu fi. Estic preparant (per fi!) un redisseny de la web, que espero la faci més ràpida i senzilla d'utilitzar. De fet persegueixo altres objectius a nivell tècnic que possiblement ara no vinguin al cas, els analitzaré detingudament arribat el moment, per si li pot ser d'ajuda a algú. Suposo que trigareu encara uns dies en veure la nova versió de la web funcionant, però de moment hi podeu anar fent una ullada a /obokanew .

He intentat fer la web el més lleugera possible, i també organitzar els enllaços de manera lògica i clara, de manera que un no es perdi quan intenti trobar aquell missatge de fa mesos que volia rellegir. Possiblement el més trencador d'aquesta nova versió respecte a l'anterior és que serà possible accedir-hi des de pràcticament qualsevol dispositiu que sigui capaç de navegar per internet, per molt antiquat que estigui. Podeu fer la prova fent clic a qualsevol de les seccions que trobareu a la capçalera de la web que se us obrirà. Tan amb imatges i colors com sense, sempre podreu accedir a una versió llegible i comprensible de la web. Que és possible que només jo li tregui partit a això? Certament. Però en això ja hi pensaré quan ho hagi acabat. És un repte personal, ok? ¬¬U Ningú m'entén...

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman