Parlant de blogs a la ràdio: 2a part

Aquesta setmana vam col·laborar de nou amb La Malla Ràdio , el programa de Com Ràdio sobre noves tecnologíes, parlant sobre... blogs, com no podia ser d'altra manera. La Mònica López va estar encantadora, com en la ocasió anterior, i el Toni i jo, de tan còmodes que estavem per allà, vam allargar la entrevista més del compte (demanem disculpes des d'aqui...)

Com crear un blog, recursos interessants, curiositats i alguna que altra dissertació sobre disseny VS continguts van ser els temes de la nit. Finalment ha estat una experiència divertida i enriquidora. Entre d'altres coses, me n'he adonat de com puc arribar a ser de xerraire quan em poso nerviós.

Apart de la gravació del programa, a la plana de Softonic tambè podreu trobar, a partir de demà, el resum del que vam comentar, i una petita llista de les adreces web que van sortir durant la entrevista.

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman