Parlant de blogs a la ràdio

A la feina hem establert un acord de col·laboració amb la gent de COM Ràdio , de manera que setmanalment alguns de nosaltres participarem a La Malla Ràdio , un programa centrat en les noves tecnologíes dirigit per Mònica López, per tal de conversar sobre alguns temes relacionats amb el software i aclarir alguns dubtes dels oïents.

El programa s'emet cada día de les 24h a la 1, i el passat dilluns hi vam participar el Rufino i jo. Vam parlar, com no podia ser d'altra forma, dels blogs. Va estar molt entretingut, i tot i els nervis inicials, la amabilitat i la serenitat de la Mònica van contribuïr a acabar creant un ambient molt distés.

En aquest primer programa vam fer una breu introducció a qué son els blogs, i el proper dilluns seguirem amb els passos necessaris per obrir-se un blog amb èxit i tractarem de resoldre els dubtes que hagin arribat al programa. Tot seguit podeu escoltar el programa.


Powered by Castpost

A la web de La Malla Ràdio disposen d'un podcast amb totes les emisions del programa. Us el recomano. 

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of @Uvinum, founder of @Obolog. Father of @soclajulia & @soclabril . I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://albert.garcia.gibert.es