Parlant de blogs a la ràdio

A la feina hem establert un acord de col·laboració amb la gent de COM Ràdio , de manera que setmanalment alguns de nosaltres participarem a La Malla Ràdio , un programa centrat en les noves tecnologíes dirigit per Mònica López, per tal de conversar sobre alguns temes relacionats amb el software i aclarir alguns dubtes dels oïents.

El programa s'emet cada día de les 24h a la 1, i el passat dilluns hi vam participar el Rufino i jo. Vam parlar, com no podia ser d'altra forma, dels blogs. Va estar molt entretingut, i tot i els nervis inicials, la amabilitat i la serenitat de la Mònica van contribuïr a acabar creant un ambient molt distés.

En aquest primer programa vam fer una breu introducció a qué son els blogs, i el proper dilluns seguirem amb els passos necessaris per obrir-se un blog amb èxit i tractarem de resoldre els dubtes que hagin arribat al programa. Tot seguit podeu escoltar el programa.


Powered by Castpost

A la web de La Malla Ràdio disposen d'un podcast amb totes les emisions del programa. Us el recomano. 

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman