Problemes d'accesibilitat al web de Caixa de Catalunya

Ara fa uns dies llegia a Barrapunto un post sobre els problemes que donava la web de Caixanova, una de les caixes d'estalvis més importants de Galícia, a l'accedir amb el Mozilla. Sembla que les queixes d'aquest usuari (i suposo que bastants d'altres, sumat al fet que es fes ressó d'aquests errors) van sortir efecte, i Caixanova va solucionar els problemes d'incompatibilitat. "Quins collons!", pensava jo... La web d'un banc!, una empresa que a priori deu disposar de tots els medis al seu abast per poder oferir als seus clients un accés segur, senzill i directe a les seves dades, amb molts més motius, si cap, que d'altres tipus d'organitzacions. Privacitat, seguretat, rapidesa, accessibilitat, usabilitat... Aquesta gent ho han de portar per la mà. Doncs mira per on...

Quan vaig començar a utilitzar Firefox, vaig veure que la web de Caixa de Catalunya Online donava problemes a l'hora de generar el menú: feia servir desplegables dinàmics, i hi havia opcions a les que no era possible accedir. Al cap d'un temps van solucionar el problema. Però no ha estat fins avui que he vist l'aparença dels formularis: necessitava fer una transferència. El que veieu és la imatge que m'he trobat a la pantalla. No hi ha per on agafar-ho. Tot seguit d'escriure això el que faré serà enviar un missatge com va fer el noi gallec del que parlava. "El que no llora no mama", no?

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman