Regal pel nou any

Induït per la iniciativa d'Isopixel.net, poso a la vostra disposició 5 de les invitacions de GMAIL que encara tinc al rebost.

Gmail ha estat possiblement l'aposta més forta feta per la gent de Google durant aquest 2004. El dia 1 d'Abril anunciàven la posada en marxa d'un servei gratuït de webmail amb una capacitat d'enmagatzematge d'1 Gb. Una iniciativa sense precedents que els feia desmarcar-se de manera espectacular de qualsevol altre proveïdor de correu gratuït. Recordem que aleshores proveïdors com Hotmail oferien encara només 2Mb d'espai.

Possiblement si aquesta haguès estat la seva única diferència la cosa no hagués arribat fins ho ha fet. El secret de l'èxit no ha estat només l'espai ofert, si no una interfície d'usuari que per primer cop es posa al nivell (i supera en molts aspectes) als clients de correu POP. Un ús intensiu de javascript que agilitza sobremanera l'accés a totes les seccions, un sistema d'auto-cumplimentació d'adreces de correu fantàstic, la possibilitat d'importar contactes, un filtre d'spam increiblement eficient, una ordenació i agrupació lógica dels missatges per converses, detecció i ocultació dels textes dels missatges marcats com resposta, en definitiva el webmail més avançat creat fins el moment. Si encara no l'has pogut provar, aquesta és la teva. Comença l'any nou amb un compte de Gmail.

Per sol.licitar-la, tan sols et demano que envïis un comentari especificant la teva adreça de correu al camp "mail" (no et preocupis, aquesta dada no es publica a la pàgina, només m'arriba com a remitent del comentari), i em diguis al comentari la cançó que més t'ha agradat durant aquest 2004, així de pas amplío discoteca. Bona entrada d'any!

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman