Ridiculous Ipod

Fa ja alguns dies que diversos weblogs sobre tecnología comenten l'aparició del nou mebre de la familia Ipod d'Apple (son reproductors d'MP3 portàtils, molt macos), l'anomenat Ipod Shuffle. Es tracta d'un reproductor d'MP3 amb capacitat d'entre 512Mb i 1 Gb, la principal característica del qual es que en sincronitzar amb l'ordinador de sobretaula, agafa les cançons aleatòriament i les barreja en un playlist desordenat. El presenten amb slogans como ara: " el nuevo iPod impredecible. ¿Cuál será la siguiente canción? ¿Puede leer la mente? ¿Sabrá con qué pie me he levantado? ". Òbviament és una característica que es pot desactivar. I penso jo que fins i tot el reproductor de cds més cutre té la opció de "shuffle", o reproducció aleatoria, no?

Sense entrar en la predisposició que té la gent de vegades a que les coses que surten sota la marca de la poma siguin fantàstiques i tremendes, el que més em sorprén és la de frikismes que apareixen al voltant seu. Desde mitjons de l'avia per resguardar del fred el teu portàtil ibook, a retocar fotos teves per convertir-les en un anunci d'Ipod, a, com veieu a la foto, muntar coses tan absurdes i ridícules com unes ulleres Oakley amb l'Ipod Shuffle enganxat a una patilla. N'hi ha que no tenen criteri, ni vergonya, ni res. :D


Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman