Versió 'beta' del cercador de MSN

Ahir mateix us comentava la pugna en què es troben inmersos dos dels principals 'monstres' d'Internet en la cursa per controlar el cim dels cercadors per internet. MSN Search veia la llum i Google anunciava a la pàgina principal que doblava la quantitat de pàgines indexades, confirmant així els rumors propiciats les darreres setmanes per la frenètica activitat dels Google Bots que s'havia registrat a molts sites.

Doncs avui el que he pogut veure és la versió beta (si que corren aquesta gent) del MSN Search. Veuràs que manté l'estil però millora bàsicament la presentació dels continguts i afegeix funcionalitats (vegeu el "Generador de Búsquedas", que bonic.)

Deixant de banda els perjudicis al tractar-se d'un producte 'Made in Micro$oft', a mi la veritat és que m'ha semblat, apart de preciós, molt senzill i clar. Al final serà veritat que la competència resulta en un millor producte pel consumidor final. Apa, apa, que competeixin a veure quí s'emporta el gat a l'aigua! :D

Actualització: Algunes proves de recerca sobre els principals exponents en quant a recerca de webs es tracta:

Cerca del terme "obokaman"
 • Google: 1300 resultats.
  Només la meitat dels resultats de la primera plana es refereixen a aquest blog.
 • Yahoo: 1030 resultats.
  La major part es refereixen a aquest blog.
 • MSN Search: 126 resultats.
  Pocs resultats relacionats amb aquest blog. La majoria són referents al personatge de manga i un diskjòkey que porta aquest nom
 • MSN Search BETA: 1890 resultats.
  Tots els resultats de la primera plana corresponen a aquest blog.

Vist això, al menys en aquesta ocasió, guanya el MSN Search BETA de carrer. Estarem a l'aguait de com li van les coses.

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman