La web del grup i altres recomanacions

Em faig repetitiu amb lo de "aquesta setmana he estat molt enfeinat, i bla, bla, bla...", ho sé. Però no hi ha més, és la veritat. I el més fotut de tot és que quan hagi acabat totes les feines seguiré igual de pobre... Però bé, é lo que hay. De moment he aprés a, tot i estar de curro fins les orelles, no agobiar-me, i anar fent granet a granet com les formiguetes, una horeta per aqui, dues per allà. On he arribi, he arribat, i si alguna cosa es queda per fer, em sap molt de greu, disculpi'm, "estamos trabajando en ello". Currant, però sense nervis. Que després surten aliens a la panxa.

Faig un break per anunciar la propera publicació de la web de Kompotser (el nostre grup de música), i del fet que la web estarà allotjada a un servidor ubicat al traster de casa meva, i farà servir el gestor de continguts en què estic treballant (la base d'obokaman.com). La idea és fer servir la web com un diari dels progressos musicals i vitals del grup, publicar-hi la nostra música sota llicència copyleft, anunciar concerts, penjar fotos... Per fi la web oficial. Amb dos dissenyadors al grup era irònic que encara no la tinguèssim. Ja se sap: "en casa del herrero..." La podràs trobar als propers dies a https://www.kompotser.com . Ja anunciarem la inauguració oficial.

Mentrestant, et deixo alguns enllaços interessants que he pogut anar trobant durant la setmana mitjançant Bloglines. El divendres tenia 168 posts per llegir... quina bestiesa.

Disc Internacional pels Sunday Drivers
La discogràfica dels Sunday Drivers, Mushroom Pillow, ha tancat un acord amb la casa francesa Naive per la publicació del seu darrer treball "Little Heart Attack" a tota Europa. Molta sort per aquesta gent.
Els Hoobastank actuen a Madrid, al Festimad 2005
Vaig conèixer aquests tios per una cançó tremenda, "Crawling in The Dark", que més tard inspiraria la intro del "Perdent el Nord" de Kompotser. Afortunats els què hi puguin anar.
U2 esgoten les entrades per Madrid
54.000 entrades esgotades en el primer dia de venda. Pel que sembla el sistema de venda online de Tick Tack Ticket va rebentar a causa de la massiva afluència de compradors. Esperem que amb les entrades pel concert a Barcelona, que surten a la venda el dijous 10, no passi el mateix. Siusplau!
Crime Stoppers
No m'acaba de quedar clar qui son aquesta gent. Es tracta d'un organisme públic, d'una iniciativa privada, ciutadana... No sé. Han estat noticia perquè gràcies a un equip de tècnics han pogut retocar una sèrie de fotografies de pornografia infantil per eliminar-ne als infants que hi apareixien, i publicar les imatges al seu site per intentar localitzar els espais: hotels, aparcaments, botigues...
Luis Cobos: La Tarifa Plana incita a robar
Em costa de creure que algú pugui ser un geni per algunes coses i un complet subnormal per unes altres. En aquest cas el Luis Cobos, afamat director d'orquestra espanyol, es cobreix de glòria amb aquestes declaracions: "Asumamos que los artistas se encuentran en peligro de extinción y que la crisis es más profunda de lo que nadie había llegado a imaginar. [...] Y mientras todo esto sucede, las compañías de telefonía se dedican a vender banda ancha animando a robar en Internet 24 horas al día con tarifa plana."
La senyora Milka, als tribunals
Milka Budimir, costurera francesa, s'ha vist involucrada en un procés judicial pel que se li demanen 6.500€ d'indemnització per haver registrat el domini milka.fr, des del qual oferia els seus serveis com a costurera. Segons la marca Kraft, propietaria de la empresa de xocotala "Milka", el delicte de la senyora Milka consisteix en "registrar un nombre de forma abusiva con el objetivo de revenderlo, negociarlo con la compañía propietaria legítima, abusar, bloquear el acceso a la marca y utilizar la notoriedad del nombre para aumentar el tráfico en el sitio en cuestión". Total, que res d'això, que Milka és l'únic nom d'aquesta senyora, i a més ella ara demana 100.000€ d'indemnització perquè considera denigrant veure el seu nom tatuat sobre una vaca lila. Un mon de bojos.
Tot un disc fet amb una Palm
Un programador rus de 21 anys anomenat Alex Zolotov ha publicat un disc completament produït en una Palm Tungsten T. Des de la música, creada amb el software d'edició musical Psytexx, fins les ilustracions que acompanyen el disc, creades amb l'editor gràfic GrayPaint2.

I això és tot per avui. Que comenceu la setmana amb bon peu. Aneu a dormir aviat avui!

PD: Les fotos de l'Esteve transvestit de presentadora de l'Un, Dos, Tres... demà.

Albert García Gibert

Cofounder and former CTO of Uvinum. Founder of Obolog and Splitweet. Father of Júlia & Abril. I'd like to travel more and improve my guitar skills.

El Prat de Llobregat, Barcelona https://twitter.com/obokaman